Početna Aktuelno Stanković produžio ugovor sa Zvezdom do 2025. godine

Stanković produžio ugovor sa Zvezdom do 2025. godine

PODELI

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Stanković, produžio je ugovor sa klubom do 2025. godine, saopštili su crveno-beli.

Crvena zvezda je završila veliki posao i pre kraja sezone – potpisan je novi ugovor sa šefom stručnog štaba, Dejanom Stankovićem.
“Fenomenalno se osećam. Posle veoma dobre i teške sezone, napravili smo veliki uspeh i potpis ugovora je potvrda da zajedno možemo sve, da pozitivno razmišljamo o budućnosti. Zahvalio bih se klubu na poverenju i strpljenju. Ovo su bile lepe dve i po godine, sad kreće novi i još jači ciklus. Ovo je samo potvrda da je klub od prvog dana verovao u mene, tako da činimo jaku celinu i blok. Zahvalio bih se i mojim momcima, bez njih ni ja ne bih bio kompletiran. Ne bih uspeo da napravim tako značajne rezultate da nije bilo njih. Hvala i navijačima koji su uvek bili uz mene i davali podršku. Zajedno možemo sve”, rekao je Stanković.

On je istakao da se ništa ne menja u ciljevima Crvene zvezde.

“Što se ciljeva kluba tiče, tu se ništa ne menja. Zvezda je takav klub da su ciljevi uvek isti – dupla kruna, grupna faza u Evropi i da probamo da doguramo što dalje, tako će biti svake godine, bilo da je trener ili igrač. Ciljevi će uvek biti veliki. Nisam očekivao da ću opet produžiti ugovor, ali sam maštao i radio na tome. Sećate se da smo pre par dana pričali o izjavi Siniše Mihajlovića i onome što je rekao – neka Deki ostane deset godina, pa ću ja doći. Polako se približavamo tome i ne bih imao ništa protiv da ostanem u Zvezdi deset godina i ne bih morao da vodim nijedan više klub, jer sa toliko ljubav i emocije radim da mi ništa drugo nije potrebno”, podvukao je Stanković.

 

 

 

Izvor: rts