Početna Aktuelno Petar Petković: OSMANI PONOVO NAPADA ZVANIČNI BEOGRAD

Petar Petković: OSMANI PONOVO NAPADA ZVANIČNI BEOGRAD

PODELI

“Napadajući obeležavanje 60. godina Samita nesvrstanih u Beogradu, Vjosa Osmani pokazuje opravdanu nervozu jer joj je jasno da takozvano Kosovo svakoga dana gubi podršku na međunarodnom planu”, rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije dr Petar Petković.

“Drago mi je da Osmanijeva pomno prati dešavanja u Beogradu, jer je prethodnih dana mogla da vidi i uveri se šta znače kredibilitet i međunarodni ugled, podrška i uspešna diplomatija. Neka se gospođa Osmani na to što pre navikne, jer će u vremenu pred nama tek moći da vidi plodove ovog Samita”,rekao je Petković.

“Zbog toga, u maniru ljubomornog deteta, Vjosa Osmani ponovo napada zvanični Beograd, pokušavajući da umanji sopstvene političke neuspehe i nedostatke koji su nedavno bili očigledni i medijima u Prištini. Optužujući zvanični Beograd za zločine, ona zapravo otkriva svu zločinačku prirodu na kojoj je nastala lažna država Kosovo, čijim se liderima danas sudi u Hagu za monstruozne zločine tzv. OVK, počinjene protiv Srba kao i drugih naroda sa prostora južne srpske pokrajine”, rekao je Petković.

Izvor: Tanjug

OSTAVITE ODGOVOR