Početna Aktuelno Miloš Vučević: BORIĆU SE ZA NOVI SAD

Miloš Vučević: BORIĆU SE ZA NOVI SAD

PODELI

Radićemo kao što smo radili do danas, u mom radnom rasporedu ništa se neće promeniti, idem na isto radno mesto i bavim se istim problemima, izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je danas ponovo izabran na tu funkciju.

Novi ljudi u gradskoj vlasti koji nisu do sada bili u izvršnoj vlasti čine oko 40 odsto. Vučević je rekao da pred novom vlašću stoji rebalans budžeta, i najavio nove strane investicije.

Vučević je istakao i da je u Novom Sadu stopa nezaposlenosti ispod šest odsto, što je istorijski minimum.

Vučević je naglasio i da je ponosan što je prvi čovek u istoriji od 272 godine Grada Novog Sada koji je treći put izabran za gradonačelnika.

Najavio je da će se, između ostalog, zalagati za novi most, rekonstrukciju Spensa, ostanak mladih u Novom Sadu i da će se za to boriti i u narednom periodu.

“Za mene ne može da bude utešna nagrada ovaj izbor. To je za mene velika privilegija i velika obaveza, ne osećam milimetar prostora da neko nipodaštava funkciju gradonačelnika Novog Sada”, odgovorio je Vučević na pitanje novinara kako komentariše to što je u prethodnom periodu viđen na brojnim drugim, državnim, funkcijama.

Izvor: Tanjug/RTV

OSTAVITE ODGOVOR