Početna Aktuelno Pokret Naš kraj: Čanak, kako se Vojvodina pljačka tri dececnije, kada si...

Pokret Naš kraj: Čanak, kako se Vojvodina pljačka tri dececnije, kada si toliko na vlasti?

PODELI

Nedavnu izjavu predsednika LSV Nenada Čanka da se Vojvodina sistematski pljačka tri decenije i da naprednjaci prekrajaju istoriju, možemo tumačiti ili kao notornu laž ili kao znak da je ovom rijaliti političaru po prvi put proradila savest, pa je za ta nepočinstva rešio da optuži sam sebe. Naime, više od 20 godina na ovaj ili onaj način deo izvršne vlasti, pa je pitanje, ako su njegove reči tačne, da li je i on pljačkao, ili je samo radi apanaže ćutao dok su to radili njegovi koalicioni partneri, navodi se u saopštenju Pokreta „Naš kraj“.

  • Ako je zaista tako, zašto Nenad Čanak i njegova svita ne napuste gradsku vlast? Ako tako misli o SNS, zašto onda, premijerno od osnivanja njegove stranke, ne pokaže principijelnost, pa se odrekne Tržnice i Vodovoda, kojima upravlja? Zašto je, onda, saučesnik u tome, zar je cena ideologije oličena u plati i privilegijama člana Gradskog veća za saobraćaj i ljudima zaposlenim u skupštinskim i drugim komisijama? Da li su to principi koje nudi građanima? – pitaju iz ovog pokreta i dodaju da bi moralan postupak kod čoveka prvenstveno poznatom po kafanskim tučama, valjanju po klaviru na ružičastoj televiziji i učešću u „Velikom bratu“ mogao biti tumačen kao paranormalna pojava.

 

  • Postoji u našem narodu ona pošalica „hvala vam, ali nemojte nas više braniti“. Dok je Čanak branio Vojvodinu, uključujući i četiri godine na mestu predsednika pokrajinske skupštine i Novi Sad, gde je gotovo konstantno bio vlast, i pokrajina i grad su osiromašeni, opustošeni i devastirani, ponajviše zahvaljujući njegovim kadrovima i njihovim aktivnostima. Sigurni smo da će građani to znati da prepoznaju na sledećim izborima i da će se njegov glas čuti još jedino u stranačkim prostorijama, a nikada više u Gradskoj kući ili skupštini – zaključuje se u ovom saopštenju.

 

 

Izvor: POBEDA info

OSTAVITE ODGOVOR