Početna Kultura MUP: DOĐITE DA ZAJEDNO PROSLAVIMO DAN POLICIJE

MUP: DOĐITE DA ZAJEDNO PROSLAVIMO DAN POLICIJE

PODELI

Završne pripreme za centralnu ceremoniju Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, koja će biti održana u nedelju 27. maja u 12 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine, su u toku, a policijski službenici i učesnici svečanosti privode kraju finalna uvežbavanja.

 

FOTO: MUP SRBIJE

Pomoćnik komandanta Žandarmerije Dragan Vasiljević pozvao je građane da dođu i zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova proslave Dan MUP-a.

FOTO: MUP SRBIJE

„Na platou ispred Narodne skupštine u 12 časova počinje centralna manifestacija, a pre toga u Pionirskom parku građani će moći da prisustvuju taktičko–tehničkom zboru u kome ćemo predstaviti sve organizacione jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova“, rekao je Vasiljević.

FOTO: MUP SRBIJE

On je dodao da će taktičko–tehnički zbor biti posebno interesantan za najmlađe, s obzirom na sadržaje koji će biti prikazani.

„Ispred Doma Narodne skupštine predstavićemo sve organizacione jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, kroz pešadijske ešalone, ešalone vozila, kao i ešalone borbenih vozila i tehnike“, precizirao je Vasiljević.

FOTO: MUP SRBIJE

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova različitim aktivnostima biće obeležen na više lokacija u Beogradu u nedelju 27. maja, a centralna svečanost proslave biće održana u 12 časova ispred Doma Narodne skupštine.

FOTO: MUP SRBIJE

U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova u nedelju 9.30 sati u Knez Mihailovoj ulici biće održan tradicionalni svečani defile čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije, Mađarske i Poljske.

FOTO: MUP SRBIJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pionirskom parku od 10 sati na taktičko-tehničkom zboru prikazaće svoje veštine i opremu, a program će biti prilagođen najmlađima koji će moći da uživaju u druženju sa policijskim službenicima i da se upoznaju sa radom policije.

Proslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova završava se u 20.30 sati koncertom policijskih orkestara ministarstava unutrašnjih poslova Srbije, Poljske i Mađarske, kao i poznatih domaćih pevača na Kalemegdanskoj promenadi.

Izvor: Kurir

OSTAVITE ODGOVOR