Početna Politika Izvorna Treća Srbija: Vučiću, zbunjeni smo, daj nam našeg neprijatelja!

Izvorna Treća Srbija: Vučiću, zbunjeni smo, daj nam našeg neprijatelja!

PODELI

Situacija je postala neodrživa – gotovo svi koji pokušavaju nešto da se ogrebu od SNS i da po svaku cenu pokažu svoju bezgraničnu lojalnost, orijentisani su na iste neprijatelje. Tako i naši dojučerašnji saborci i mnogi drugi zdušno napadaju Jankovića, Boška Obradović i Jeremića. Iskreno, mi znamo da su ovih troje ološi, antinarodni elementi, miljenici Skota i da ne žele ništa dobro Srbiji, ali gde je smisao našeg daljeg delovanja, ako svi radimo i govorimo isto? – zaključak je sa sednice predsedništva Izvorne Treće Srbije.

  • Na taj način, ne može se meriti koliko je ko lojalan. Zato molimo predsedništvo SNS da što pre zasedne i odredi jednog neprijatelja samo za nas, a mi sigurno nećemo omanuti – saopšteno je iz ITS i podvučeno da u predkoalicioni sporazum, ako ćemo sarađivati, moraju ući i tri gostovanja mesečno na jutarnjem programu Pinka, dva u jutarnjem Hepija i četiri-pet po lokalnim televizijam kojima niko ne zna ime, ali su dobre da se posle vrte po Jutjubu.
  • Jasno, ukoliko Vučić odbije ovaj dogovor, spremni smo na bilo koji drugi po sistemu “daj šta daš” – apeluju iz ITS na predsednika, dok situacija, kako su naveli, ne postane potpuno kritična i ne otrgne se svakoj kontroli.

OSTAVITE ODGOVOR