Početna Politika Milo Đukanović kontaktirao Izvornu TS: Ja sam mislio da znam da kradem,...

Milo Đukanović kontaktirao Izvornu TS: Ja sam mislio da znam da kradem, ali vi ste INSTITUCIJA!

PODELI

Suveren Crne Gore, večiti i veliki gospodin Milo Đukanović, stupio je viber porukom u kontakt sa rukovodstvom Izvorne Treće Srbije, čestitajući nam usput što se vraćamo na početna ideološka ubeđenja.

  • Potpuno razumem kratka lutanja vaših odmetnutih članova, ali se nadam da ćete svi doći na startne pozicije. I ja ću, ako baš zagusti, a NATO me pusti niz vodu, opet početi da Srbujem, hvalim Slobu, pljujem po Hrvatima i pričam o Gazimestanu, ali neka taj rezervni plan, daleko bilo, za sada bude među nama – napisao je Đukanović i poslao nam selfi njega i Duška Marković u kockastim kupaćim gaćicama iz Dubaija, koji diskrecije radi neće objavljivati.

Međutim, drugi deo Milove poruke je daleko značajniji.

  • Iskreno, nisam čuo za vas do sada, ne stižem od obaveza i državničkih poslova, ali sam slučajno naleteo na vašu grupu na FB i pregledao arhivu onoga što ste radili dok ste bili u vlasti. Ja sam mislio da znam da kradem, 27 godina otimam, pljačkam, tlačim, pretim i ostalo, ali vi ste zaista doktori i institucije u tom poslu! Ne bi bilo loše da pošaljete vaše stručnjake u naš štab u Podgorici, da nam održe nekoliko obuka, imali bi šta naučiti – rekao je zadivljeni Đukanović i istakao da je prosto neverovatno da na Balkanu postoji takva ekspertska organizacija poput naše.

On je, istovremeno, u nastavku ove prepiske, ponudio i partijsku im starletu Emu Đuhić sve sa kokainom u gaćicama na korišćenje rukovdstvu Izvorne TS tokom meseca decembra, kontakt od Edija i jedan ludi izlazak u Hercegovačku u Podgorici na račun specijalnog tužioca Katnića, ako DPS-u za predstojeće predsedničke izbore ustupimo naš izvorni slogan “Ništa nas nije sramota”.

Neće moći, Milo!

 

OSTAVITE ODGOVOR