Početna Politika Izvorna Treća Srbija: Sindikati fantomskih radnika, što pre!

Izvorna Treća Srbija: Sindikati fantomskih radnika, što pre!

PODELI

Od kako je Aleksandar Đurđev, idejni tvorac Treće Srbije u egzilu, shvatio da je Vučić u pravu i da je neophodno da mu oprosti njegovu ružnu prošlost, a njegove nekadašnje partijske kolege se odrekle izvorne politike, brojni ljudi su ostali u životnom problemu – ko će da štiti fantomske radnike?

Dobar deo njih, na žalost, u jeku Soroševsko-MMFovskog progona, dobio je otkaze, a naprednjačka čizma toliko je stala za vrat izmišljenim radnim mestima, da se to već meri sa mobingom: brojni lažni radnici u javnim preduzećima, dobili su znatno smanjene plate, ostali bez mogućnosti da koriste službena vozila, telefone, dobijaju novac bez da dolaze na posao i da ne znaju koje im je radno mesto….

Ovakvoj torturi se mora stati na vrat – ajde što su mnogi tako najebali, ali što je tako najebao i osnivač Izvorne Treće Srbije, Tomo Lovreković, e to je već problem.

Zato insistiramo na hitnom osnivanju Sindikata fantomskih radnika, da kroz solidarnu borbu izborimo naša prava oličena u sloganu koji nas je sve ove godine održao u životu: Hoćemo sve, ne damo ništa! Ne pitajte šta vi možete da uradite za državu, već šta ona može za vas! A, može, samo neće!

DO POBEDE,
Izvorna Treća Srbija

OSTAVITE ODGOVOR