Početna Aktuelno Ljigavci DOS-ovski: Zloupotrebljavaju smrt čoveka, a za njihovo vreme…

Ljigavci DOS-ovski: Zloupotrebljavaju smrt čoveka, a za njihovo vreme…

PODELI

Kažu da se, nakon tragičnog samoubistva radnika u “Goši”, ljigavost u Srbiji meri novom skalom, od nula do DOS-ovski političar.

Sramotni su, pre svega prema porodici stradalog radnika, ali i prema široj javnosti, učestali i beskrupulozni pokušaji zloupotrebe ovog slučaja u političke svrhe, a nemoral DOS-ovaca naročito dolazi do izražaja kada se zna da su ovakve tragedije pre svega, ako ne i isključivo posledica njihovog vođenja države (ne aboliramo Vučića). U vreme njihove vladavine, sečenje prstiju, polivanje benzinom i štrajkovi glađu bila su svakodnevnica, katanci za fabrička vrata najtraženija roba, a za tih dvanaest godina dvocifren broj ljudi je sebi oduzeo život usled bede!

Navešćemo samo nekoliko primera: 16. 1. 2012. godine, ubio se S.V. , radnik “Zaštite” u Boru, zbog nepravednog otkaza. 28.11.2011. ubio se kapetan Vojske Srbije Miroslav Savić, a 4. avgusta 2010. život je sebi pokušao da oduzme Borko Jovanović iz Pančeva, radnik ATP-a . Radnik Šinvoza Dragoslav Stojanov umro je na protestu 2007. godine pošto je ta firma uništena, a njegov kolega Milija Jovanović je digao ruku na sebe nešto ranije.  Godinu dana pre toga, samoubistvo je izvršila i Dragica Simić, radnica fabrike delova automobila u Gornjem Milanovcu.

Da ne nabrajamo dalje: sve ove živote, muku njihovih porodica i tugu bližnjih, na duši nose oni koji su danas najglasniji u navodnoj zaštiti socijalnih i radničkih prava i koji pokušavaju da politizuju tragediju radnika Goše.

Sram vas bilo!

OSTAVITE ODGOVOR