Početna Politika Boško, odakle lova: od manastirskog askete, do kićenja muzike u Kasini!

Boško, odakle lova: od manastirskog askete, do kićenja muzike u Kasini!

PODELI

Od bogougodnog do Skotougodnog – Sve maske su pale. Dok je lider “Dveri” nekada obilazio manastire i konferencije držao u “asketsko-pokajničkoj” koreografiji, danas se lumpuje po najeksluzivnijim i najskupljim prestoničkim kafanama, a za ceh se ne pita!

Uostalom, proslava osamnaest godina postojanja “Dveri”, najbolji je primer preobražaja te stranke pod vođstvom Boška Obradovića. U najkraćem, iz Skotovog krila u skupštinu na silu, iz skupštine u Dom omladine i salu (simbolično) “Amerikano”, iz Amerikana u Kasinu gde je druženje rukovodstva i prijatelja “Dveri” stajalo najmanje 40 hiljada evra!

Po logici, “ima se, može se, Dverjanke lože se”, nekada bogougodni, a danas skotougodni Boško nije štedeo, već je i za stolom u elitnoj “Kasini” bio više nego raskalašan. Interesantno je da je umesto nacionalno svesnih intelektualaca, crkvenih struktura ili zaštitnika Srba na Kosovu oko kojih je obigravao godinama, Boškić odabrao novo i prigodnije društvo: žutu prevaru Belog Preletačevića!

Beli je bio i zvezda večeri, pored Boška, naručivao pesme, grlio se sa Obradovićem, ali i imao strpljenja za članove “Dveri” koje su u redu čekale za selfi sa novim im junakom.

Da li je Boško posle “Kasine” otišao kući, ili je organizovan neki after, sa recimo, Ivanom Pernarom, redakciji nije poznato.

OSTAVITE ODGOVOR